Powerlogy Power Collagen 350g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
• Bez lepku, mlieka a sladidiel
• Prirodzene rozpustný hovädzí kolagén s krémovou chuťou
• Balenie obsahuje cca 35 porcií (1 porcia = 10 g)
• Neobsahuje žiadny cukor ani alergény
Prečo si vybrať práve Powerlogy kolagén?
Je chutný a má čisté zloženie. Obsahuje iba hydrolyzovaný kolagén, nič navyše. Žiadne aditíva, žiadne umelé konzervanty ani príchute. Zároveň je však chutný a lahodne krémový. Dá sa použiť ako zahusťovadlo do jedál a dokonca aj ako náhrada smotany do kávy. A nakoniec – jedna odporúčaná dávka (10 g) obsahuje až 9 000 mg čistého kolagénu.
Vlastnosti:
- Výberový kolagén najvyššej kvality s čistým prírodným zložením.
- Žiadna pachuť ani zápach, a to bez použitia sladidiel, príchutí, umelých konzervantov a cukru.
- Rýchla vstrebateľnosť a veľmi ľahká stráviteľnosť.
- Vysoký pomer esenciálnych aminokyselín a funkčného kolagénu.
- Prirodzene ľahká rozpustnosť v teplých aj studených nápojoch.
Kľúčové benefity Powerlogy Collagenu:
- Podporuje zdravie aj pružnosť pokožky a pleti.
- Posilňuje vlasy, zlepšuje kvalitu nechtov a ich odolnosť voči lámaniu.
- Spomaľuje známky starnutia a pomáha regenerovať tkanivá.
- Podporuje a regeneruje tráviaci trakt.
- Podporuje funkcie mozgu.
- Prehlbuje spánok.
Ako najlepšie využiť Powerlogy Collagen
- Na prípravu lahodnej kávy s kolagénom.
- Pridať do polievok a omáčok na zahustenie, ochutenie a zvýšenie výživovej hodnoty.
- Zakomponovať do smoothie, pudingov či jogurtových dezertov.
- Použiť do domáceho pečenia ako čiastočnú náhradu múky a zdroj ľahko stráviteľného proteínu.
- Výroba vlastných snackov v low carb alebo keto štýle, keďže produkt neobsahuje sacharidy.
Zloženie
Hydrolyzovaný hovädzí kolagén peptid.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
1530 kJ/360 kcal |
---|---|
Tuky | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Bielkoviny | 90 g |
Soľ | 1,4 g (prirodzená súčasť produktu) |
Zloženie
Hydrolyzovaný hovädzí kolagén peptid.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár